Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

januari 2018

Openbare kaartverkoop

zondag 21 januari, 11:00 uur

De traditionele kaartverkoop voor enkele populaire Peejenlandse evenementen! Naast onderstaande evenementen kun je deze ochtend ook kaarten kopen voor het Camping Kits bal dat BC De Kits organiseert in samenwerking met CS De Peejenzaaiers en Café ’t Tapperijke. Gezelligheid is gewenst, dus neem gerust je koffie, muziek, speelkaarten of ander vertier mee! Zondag 21 januari om 11:11 is de start van de openbare kaartverkoop in Het Kompas Één rij, één balie, waar je kaarten kunt kopen voor: ► de D’oevese avond ► de Tonpraatavond ► het nieuwe Mutskesbal ► het Tienerbal Maximaal 4 kaarten per persoon per evenement Wil je kaarten hebben dan zul je net als alle andere wachtenden in de rij moeten blijven staan Op het begin van de rij hebben wij uiteraard geen invloed, dus wees op tijd voor de gezelligste rij van heel Nederland:)Lees verder »

Elk jaar anders bal 2018: Camping De Kits!

zaterdag 27 januari, 20:30 uur

De organisatie van het Elkjaarandersbal is dit jaar in handen van BC De Kits met het Camping Kits feest! De deur gaat open om 20:30 uur en de entree is € 5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via leden van BC De Kits, Café ’t Tapperijke en tijdens de openbare kaartverkoop. Informatie onder voorbehoud, BC De Kits is dit jaar hoofdorganisator van dit evenementLees verder »

februari 2018

Tonpraten

vrijdag 2 februari, 19:30 uur
Tonpraten 2018

Vrijdag 2 februari wordt half Hoeven weer op de hak genomen tijdens de D’oevese Tonpraot en Padoem Patsss Avond! Na de vele enthousiaste reacties op de vernieuwde opzet afgelopen jaar, stoppen we ook in 2018 weer enkele mensen tussen het publiek met een microfoon en een boekje met enkele scherpe oneliners: de Padoem Patserssss! Het hoofdgerecht wordt natuurlijk geserveerd door de tonpraters. Alléén maar échte Hoevense tonpraters, met dit jaar maar liefst 5 debutanten! 3 nieuwe Padoem Patsers en 2 nieuwe tonpraters! Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.Lees verder »

Nieuw! Mutskesbal

zaterdag 3 februari, 20:00 uur

Nieuw in Peejenland: Het Mutskesbal! Na enkele gezellige jaren te hebben genoten van het Handtassenbal van Damesklup De Handtas, wordt in 2018 voor het eerst het Mutskesbal georganiseerd door de dames van Bubbels & Babbels in samenwerking met CS De Peejenzaaiers. Een hele avond lang alleen maar Hugo, zoete witte wijn en een optreden van Johnny Purple! Kaartjes kosten slechts 5,- en zijn te koop vanaf 21 januari. Alleen vrouwkes!Lees verder »

Wijkenbal voor kinderen

zondag 4 februari, 14:00 uur

Wijkenbal voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, met leuke spelletjes en natuurlijk muziek en lekker dansen! Alleen toegankelijk voor de kinderen van organiserende wijkverenigingen. * Datum en informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Lancering Radio Peejenland

woensdag 7 februari, 20:00 uur

Één week per jaar mag de radio weer op 104.9 FM… De jaarlijkse lancering van Radio Peejenland is inmiddels uitgegroeid tot een ware happening waar heel het dorp voor uitloopt. Op 7 februari 2018 is het weer zo ver… De grandioze aftrap van 6 dagen Radio Peejenland! www.radiopeejenland.nl * Datum en informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Bouwersbal

donderdag 8 februari, 20:30 uur

Niet weg te denken uit het Hoevense carnaval… de bouwclubs. Elk jaar wordt carnaval afgetrapt met het bouwersbal op Donderdagavond. Carnavalskleding is zowat verboden, je bouw overall is van harte welkom! Informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Peuterbal

vrijdag 9 februari, 10:00 uur
Peuterbal

Alle peuters zijn welkom op het Peuterbal 2018 in ’t Kompas waar Prins Baarug, Prinses Lotte en hun gevolg langskomen om met de peuters te dansen! Uiteraard staat de muziek deze ochtend niet te hard en is de ruimte lekker overzichtelijk zodat papa’s en mama’s gezellig mee kunnen feesten.Lees verder »

Kinderoptocht

vrijdag 9 februari, 13:30 uur

Informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Sleuteloverdracht Gemeentehuis

vrijdag 9 februari, 19:00 uur

Altijd ontiegelijk gezellig: de sleuteloverdracht op het Gemeentehuis in Oudenbosch. Gratis entree (alleen op vertoon van entreebewijs) en gezelligheid!Lees verder »

UBP-bal 2018

vrijdag 9 februari, 20:00 uur

Tropische temperaturen, veul volk en een onbeschrijfelijk gezellige ambiance.. dat is in een paar woorden het jaarlijks terugkerende UBP Bal. Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar bij de organisatie van Ut Bruin Portemonneeke en via ’t Tapperijke, meer informatie vind je op de Facebook-pagina van de organisatie: klikkerdeklak informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Prinsessenspektakel

zaterdag 10 februari, 14:00 uur

Een evenement waar heel Hoeven naar uitkijkt… en één iemand heel erg in het bijzonder! Op het Peejenplein zal Prinses Lotte afscheid nemen van alle Peejen en Peejinnen. Maar wie o wie zal de nieuwe Peejenprinses worden?? Kom dat zien op het Peejenplein, en aansluitend in Het Kompas dansen met de nieuwe prinses!Lees verder »

Carnavalsmis

zaterdag 10 februari, 19:00 uur

Zaterdag 9 februari zal om 19.00 uur de carnavalsmis plaats vinden in St Jan de Doper kerk. We nodigen je van harte uit om samen met ons in drukke tijden even stil te staan bij de andere kant van het carnavalsfeest.Lees verder »

Sjansbal (13-17 jr)

zaterdag 10 februari, 20:00 uur

Voel jij je te oud voor het Tienerbal, maar kom je ook het café niet in? Kom met je vrienden en vriendinnen naar het Sjansbal! De hele avond stampen en uit je dak gaan in Leuthuis Het Kompas in Peejenland!! Van 20:00 tot 00:00 Vanaf 13 t/m 17 jaar Carnavalskleding verplicht Entree slechts 5,- Houd de website in de gaten voor meer informatie!Lees verder »

Kindermiddag zondag

zondag 11 februari, 14:00 uur
Kindermiddagen 2018

Jij komt toch ook weer hossen, springen en zingen tijdens de kindermiddagen in Leuthuis het Kompas?! Prins Baarug, zijn Peejenprinses, Pliesie Twan, Nar Weske en Grwootste Boer Laauw komen in elk geval weer langs om er met alle Peejkes en Peejinnekes een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken!  Onze Mascotte Peejke en De Kwèk zullen ook dit jaar weer langskomen om samen met jullie te zingen en te dansen! Natuurlijk worden de 11 beste dweiltjes op het groote podium gehaald voor een mooie onderscheiding en foto met de Prins en de Prinses. Wees er op tijd bij en zorg dagge niks mist, want UT VLIEGT VORBIJ in de groote zaal aan de Bovenstraat in Peejenland!Lees verder »

Tieneravond

zondag 11 februari, 19:30 uur

Een hele avond springen, beuken, dansen… dit mag je gewoon niet missen! Natuurlijk worden ook de 11 leukst verklede Peejkes en Peejinnekes onderscheiden door Prins Baarug en zijn Peejenprinses. Dus trek je mooiste pakske aan en wie weet kom je nog op het podium en ontvang je drie heerlijke, dikke zoenen van de Peejenprinses 2018:) Leeftijd:           Groep 6 (9 à 10 jr) t/m 14 jr Drank:             Géén alcohol Tijd:                 19:30 tot 23:00 uur Voorverkoop:  € 5,- (incl. 1 Peejemunt) Aan de zaal:    € 6,- (incl. 1 Peejemunt) Er is begeleiding aanwezig, kinderen kunnen alleen weg met een ouder of verzorg(st)erLees verder »

Kindermiddag maandag

maandag 12 februari, 14:00 uur
Kindermiddagen 2018

Jij komt toch ook weer hossen, springen en zingen tijdens de kindermiddagen in Leuthuis het Kompas?! Prins Baarug, zijn Peejenprinses, Pliesie Twan, Nar Weske en Grwootste Boer Laauw komen in elk geval weer langs om er met alle Peejkes en Peejinnekes een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken!  Onze Mascotte Peejke en De Kwèk zullen ook dit jaar weer langskomen om samen met jullie te zingen en te dansen! Natuurlijk worden de 11 beste dweiltjes op het groote podium gehaald voor een mooie onderscheiding en foto met de Prins en de Prinses. Wees er op tijd bij en zorg dagge niks mist, want UT VLIEGT VORBIJ in de groote zaal aan de Bovenstraat in Peejenland! Inschrijven voor open podium  Lees verder »

D’oevese Avond

maandag 12 februari, 20:00 uur

De gezelligste avond van D’oeve heeft eigenlijk geen uitleg nodig… Blaaskapellen, artiesten en natuurlijk (al dan niet spontane) optredens van D’oevese muzikale helden! De D’oevese avond is er een die je als echte Peej gewoon niet mag missen. Kijk hier voor informatie over de kaartverkoop, of schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief Tot Maandag 12 februari 2018!Lees verder »

Grote optocht en Prijzenavond

dinsdag 13 februari, 14:00 uur
Optocht Peejenland

De optocht van Peejenland staat bekend om haar magnifiek afgewerkte wagens en ludiek straattheater van individuele deelnemers en groepen. Een creatieve explosie van beweging, materialen, loopgroepen en acts. Van heinde en verre komen mensen elk jaar naar Peejenland om de optocht te bekijken, die niet voor niets ooit door de regionale kranten werd omgedoopt tot Super Tuesday. Programma 14:00 Vertrek optocht vanaf kruising Hofstraat – Sint-Janstraat 17:00 Finish van de laatste deelnemers op het Peejenplein 19:00 Prijsuitreiking individuelen en groepen in Dorpshuis ’t Kompas 20:00 Prijsuitreiking grote wagens en publieksprijs, aansluitend nog één keer het volume open 23:11 Bekendmaking motto 2019 00:00 Afsluiting met de Zeuvensprong op het Peejenplein ‘Peejenland krijgt wat het verdient’ – BN De Stem 2017 ‘Weergoden Peejenland goed gezind’ – Halderbergse Bode 2017 Samenvatting optocht Peejenland 2017 – Halderberge TV 2017  Lees verder »

+ Export Events
Top