Content voor Ingelogde Gebruikers
17 Januari Start Kaartverkoop Doevese Avond En Leutpraotavond

17 januari start kaartverkoop Doevese avond en Leutpraotavond

Dit jaar start de voorverkoop van de Doevese avond op zondagochtend 17 januari vanaf 11:11. Op dat tijdstip gaat de kassa open en zullen de kaarten voor de meest populaire avond van het Doevese carnaval in de vrije verkoop gaan. Dit jaar heeft de organisatie de spelregels op een paar kleine puntjes gewijzigd, om de kaartverkoop eerlijker en vooral ook duidelijker te maken.
Er zal één rij gevormd worden die leidt naar één verkooppunt. Zodra de kassa om 11:11 open gaat worden daar de kaarten voor de Doevese avond, de Leutpraotavond en het Tienerbal verkocht. Om het wachten iets behaaglijker te maken zal geprobeerd worden om de rij wachtenden onderdak te bieden in de grote zaal. Uiteraard is er, zodra de felbegeerde kaarten in de wacht gesleept zijn, wel een mogelijkheid om nog een gezellig drankje te doen in de foyer.

Per persoon kun je maximaal 4 kaarten per evenement afnemen. Prinses Charona: “Noteer ut in oew agenda, zet ut op un briefke of voor mijn part schrijf de ‘t op oew stui; Aankomende zondag 17 januari start om 11:11 uur de kaartverkoop van de Doevese avond!” Zorg dus dat je allemaal op tijd aanwezig bent zodat je verzekerd bent van een kaartje!

Meer informatie: https://www.peejenland.nl/agenda/kaartverkoop/