skip to Main Content

In deze bijzondere tijden is ook onze agenda voortdurend in beweging. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten die wij organiseren? Dan kan je het beste onze Facebook-pagina in de gaten houden, en zeker ook die van onze vrienden van Radio Peejenland. Wat er ook gebeuren zal, we vieren altijd carnaval!

Facebook CS De Peejenzaaiers

Facebook Radio Peejenland

Woensdag 10 februari: Openingsquiz “Alles op z’n d’Oeves” (vanaf 20:00)

Dé traditionele opening van carnaval in Peejenland door Radio Peejenland in samenwerking met Heemkundekring De Honderd Hoeven. Volledig digitaal met ruimte voor 222 deelnemende teams, uiteraard binnen de regels van ’t RIVM. Opgeven kan via kwis@radiopeejenland.nl. Uitzending op radio + tv. Aftrap Radio Peejenland editie 2021 met traditioneel aftelmoment om 23:11 uur (radio + tv).

Donderdag 11 februari
Liveprogramma’s vanaf 9uur met diverse gasten en om 11:30 uur Praatje met Grootste Boer (radio) Rammelen met Dielemans. Even uptempo hak- en housecarnaval “in the mix” met Jeroen Dielemans om 21 uur (radio + tv).

Vrijdag 12 februari
Liveprogramma’s vanaf 9uur met diverse gasten en om 11:30 uur Praatje met Grootste Boer (radio) Sleuteloverdracht. Film met alle Halderbergse kerkdorpen om 19.00 uur (tv)
Carnavalsavond met UBP. Ut Bruin Portemoneeke presenteert een alternatieve show, aanvang 21 uur (radio + tv).

Zaterdag 13 februari
Liveprogramma’s vanaf 9uur met diverse gasten en om 11:30 uur Praatje met Grootste Boer (radio). Carnavalsbingo met ludieke momenten. Kaarten via peejenland.nl en aanvang 20 uur (tv)
Tonpraatfestijn met 6 d’Oevese tonpraters en 2 gespreksleiders om 21 uur (radio+ tv).

Zondag 14 februari
Liveprogramma’s vanaf 9uur met diverse gasten en om 11:30 uur Praatje met Grootste Boer (radio). Carnavalsmis live vanuit parochiekerk Johannes de Doper om 9:30 uur (tv)
Terugblik en prijsuitreiking quiz “Alles op z’n d’Oeves”. Traditioneel terugblikmoment van woensdagavond en wetenswaardigheden over d’Oeve en haar dialect, aanvang 17 uur (radio + tv)

Maandag 15 februari
Liveprogramma’s vanaf 9uur met diverse gasten en om 11:30 uur Praatje met Grootste Boer (radio). d’Oevese Avond met The Masked Singers. Wie zijn de Masked Singers uit Peejenland ? En hoogtepunten van de jarenlange traditionele d’Oevese Avonden, aanvang 20 uur (tv)
Tevens live insturen van anekdotes van en opgenomen filmpjes tijdens de d’Oevese avonden.

Dinsdag 16 februari
Liveprogramma’s vanaf 9uur met diverse gasten. Verbroedering Smoorfrêters en Peejenzaaiers om 11 uur (radio). Prijsuitreiking van de versierde huizenwedstrijd om 16 uur (radio + tv).
Vooralsnog zijn dit de programma’s van Radio Peejenland in samenwerking met C.S. De Peejenzaaiers. Wijzigingen en aanvullingen via social media kanalen. Programma’s zijn helaas niet bereikbaar voor publiek en organisatie verzoekt u zich te houden aan Corona regels.