skip to Main Content

Samen met jullie proberen we de carnavalsagenda op Peejenland.nl compleet te maken. Maar omdat niet elke activiteit vrij toegankelijk is, kunnen wij als carnavalsstichting niet zomaar een carnavalsbal van een andere organisatie op onze website zetten. In de agenda op onze website vind je daarom: alle activiteiten die CS De Peejenzaaiers zelf organiseert, aangevuld met activiteiten en bals waarvan de betreffende organisatie heeft gezegd “Leuk, wil je ons ook in de agenda zetten!”.

En wat ons betreft worden dat er steeds meer, zodat we één vertrekpunt hebben voor alle carnavalsliefhebbers in Peejenland! Organiseren jullie een activiteit of carnavalsbal, en mogen we die toevoegen aan de agenda? Leuk! Vul dan onderstaand formulier in, en wij zorgen dat jullie activiteit zo snel mogelijk wordt toegevoegd aan de website. En dat is zeker de moeite, met duizenden bezoekers in de carnavalsperiode!

  Naam van jullie organisatie

  E-mailadres

  Datum van activiteit of evenement

  Begintijd

  Eindtijd

  Is een entreebewijs nodig?

  Entreeprijs, indien van toepassing

  Waar kan men kaarten verkrijgen, indien van toepassing

  Bijzonderheden (bijv. thema, minimumleeftijd, of andere bijzonderheden)

  We nemen altijd even contact met je op, dank je wel voor het aanmelden van jullie activiteit of evenement. Zo maken we samen de carnavalsagenda compleet!