Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Aankomende Evenementen

februari 2019

Tonpraten

vrijdag 22 februari, 19:30 uur

Tijdens de D’oevese Tonpraot en Padoem Patsss Avond wordt half Hoeven weer op de hak genomen! Entreekaarten voor de tonpraatavond koop je bij Apotheek Hoeven of bestel je hier online. Makkelijk, snel en netjes op tijd gratis thuisbezorgd! Bestel entreekaartenLees verder »

Mutskesbal

zaterdag 23 februari, 20:00 uur

Het Mutskesbal! Na enkele gezellige jaren te hebben genoten van het Handtassenbal van Damesklup De Handtas, wordt sinds 2018 het Mutskesbal georganiseerd door de dames van Bubbels & Babbels in samenwerking met CS De Peejenzaaiers. De mannen worden verbannen naar het café, voor de vrouwen een hele avond lang alleen maar bubbels, babbels en gezelligheid! Kaartjes kosten slechts 5,- en  alleen vrouwkes! Kaarten voor het Mutskesbal koop je bij ‘t Tapperijke of bestel je hier online. Makkelijk, snel en gratis thuisbezorgd! Bestel entreekaartenLees verder »

Wijkenbal voor kinderen

zondag 24 februari, 14:00 uur

Wijkenbal voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, met leuke spelletjes en natuurlijk muziek en lekker dansen! Alleen toegankelijk voor de kinderen van organiserende wijkverenigingen. * Datum en informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Lancering Radio Peejenland

woensdag 27 februari, 20:00 uur

Één week per jaar mag de radio weer op 104.9 FM… De jaarlijkse lancering van Radio Peejenland is inmiddels uitgegroeid tot een ware happening waar heel het dorp voor uitloopt! www.radiopeejenland.nl * Datum en informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Bouwersbal

donderdag 28 februari, 20:30 uur

Niet weg te denken uit het Hoevense carnaval… de bouwclubs. Elk jaar wordt carnaval afgetrapt met het bouwersbal op Donderdagavond. Carnavalskleding is zowat verboden, je bouw overall is van harte welkom! Informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

maart 2019

Peuterbal

vrijdag 1 maart, 10:00 uur

Alle peuters zijn welkom op het Peuterbal in ‘t Kompas waar Prins Baarug en zijn gevolg langskomen om met de peuters te dansen! Uiteraard staat de muziek deze ochtend niet te hard en is de ruimte lekker overzichtelijk zodat papa’s en mama’s gezellig mee kunnen feesten.Lees verder »

Kinderoptocht

vrijdag 1 maart, 14:00 uur

Op vrijdagmiddag 1 maart 2019 trekt de voor de tweede keer de kinderoptocht van BS Uniek door de straten van Peejenland. De kinderen hebben wekenlang samen met hun juffrouw, meester en kuntselouders gebouwd, dus kom zeker kijken en de kinderen aanmoedigen! Let op: om ervoor te zorgen dat kinderen en ouders zo veilig mogelijk over straat kunnen lopen, is de route van de kinderoptocht dit jaar gewijzigd. Hieronder zie je de route voor de kinderoptocht 2019.  * bij slecht weer is er een alternatief binnenprogramma voor de kinderen in Sporthal De Parrestee.  Alle informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

UBP-bal 2018

vrijdag 1 maart, 20:00 uur

Tropische temperaturen, veul volk en een onbeschrijfelijk gezellige ambiance.. dat is in een paar woorden het jaarlijks terugkerende UBP Bal. Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar bij de organisatie van Ut Bruin Portemonneeke en via ‘t Tapperijke, meer informatie vind je op de Facebook-pagina van de organisatie: klikkerdeklak informatie onder voorbehoud, CS De Peejenzaaiers is niet de organisator van dit evenementLees verder »

Prinsessenspektakel

zaterdag 2 maart, 14:00 uur

Een evenement waar heel Hoeven naar uitkijkt… en één iemand heel erg in het bijzonder! Wie o wie zal de nieuwe Peejenprinses worden?? Kom kijken op het Peejenplein en aansluitend in Het Kompas dansen met de nieuwe prinses!Lees verder »

Sjansbal schuimparty! (13-17 jr)

zaterdag 2 maart, 20:00 uur

Voel jij je te oud voor het Tienerbal, maar kom je ook het café niet in? Kom met je vrienden en vriendinnen naar het Sjansbal! De hele avond stampen en uit je dak gaan in Leuthuis Het Kompas in Peejenland!! Van 20:00 tot 00:00 Vanaf 13 t/m 17 jaar Carnavalskleding verplicht Entree slechts 5,- Houd de website in de gaten voor meer informatie!Lees verder »

Carnavalsmis

zondag 3 maart, 10:00 uur

We nodigen je van harte uit om samen met ons in drukke tijden even stil te staan bij de andere kant van het carnavalsfeest.Lees verder »

Kindermiddag zondag

zondag 3 maart, 14:00 uur

Jij komt toch ook weer hossen, springen en zingen tijdens de kindermiddagen in Leuthuis het Kompas?! Prins Baarug, zijn Peejenprinses, Pliesie Twan, Nar Sjanneke en Boer Waldie komen in elk geval weer langs om er met alle Peejkes en Peejinnekes een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken!  Natuurlijk worden de 11 beste dweiltjes op het groote podium gehaald voor een mooie onderscheiding en foto met de Prins en de Prinses!Lees verder »

Kindermiddag maandag

maandag 4 maart, 14:00 uur

Jij komt toch ook weer hossen, springen en zingen tijdens de kindermiddagen in Leuthuis het Kompas?! Prins Baarug, zijn Peejenprinses, Pliesie Twan, Nar Sjanneke en Boer Waldie komen in elk geval weer langs om er met alle Peejkes en Peejinnekes een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken! Natuurlijk worden de 11 beste dweiltjes op het grote podium gehaald voor een mooie onderscheiding en foto met de Prins en de Prinses.Lees verder »

D’oevese Avond

maandag 4 maart, 20:00 uur

De gezelligste avond van D’oeve heeft eigenlijk geen uitleg nodig… Muziek, artiesten en natuurlijk (al dan niet spontane) optredens van D’oevese muzikale helden! De D’oevese avond is er een die je als echte Peej gewoon niet mag missen. Informatie over de kaartverkoopLees verder »

Grote optocht en Prijzenavond

dinsdag 5 maart, 14:00 uur

De optocht van Peejenland staat bekend om haar magnifiek afgewerkte wagens en ludiek straattheater van individuele deelnemers en groepen. Een creatieve explosie van beweging, materialen, loopgroepen en acts. Van heinde en verre komen mensen elk jaar naar Peejenland om de optocht te bekijken, die niet voor niets ooit door de regionale kranten werd omgedoopt tot Super Tuesday. Programma 14:00 Vertrek optocht vanaf kruising Hofstraat – Sint-Janstraat 17:00 Finish van de laatste deelnemers op het Peejenplein 19:00 Prijsuitreiking individuelen en groepen in Dorpshuis ‘t Kompas 20:00 Prijsuitreiking grote wagens en publieksprijs, aansluitend nog één keer het volume open 23:11 Bekendmaking motto 2020 00:00 Afsluiting met de Zeuvensprong op het Peejenplein Route & parkeren De route van de Peejenlandse optocht voert dwars door de Peejenlandse straten. De straten waar de optocht langs trekt zijn de dag van de optocht uiteraard afgesloten voor verkeer, maar in de omgeving is altijd voldoende plek om te parkeren. Wie de optocht écht 100% wil beleven komt natuurlijk te voet of op de fiets, om in één van de café’s een pintje te pakken! Kinderoptocht De Peejenlandse bouwstijl wordt vaak geroemd vanwege de unieke combinactie van materiaalgebruik, afwerking en totaalplaatje met complete loopgroepen. Vrijwel alle bouwers hebben het…Lees verder »

Tieneravond

zondag 10 maart, 19:30 uur

Een hele avond springen, beuken, dansen… dit mag je gewoon niet missen! Natuurlijk worden ook de 11 leukst verklede Peejkes en Peejinnekes onderscheiden door Prins Baarug en zijn Peejenprinses. Dus trek je mooiste pakske aan en wie weet kom je nog op het podium en ontvang je drie heerlijke, dikke zoenen van de Peejenprinses:) Leeftijd:           Groep 6 (9 à 10 jr) t/m 14 jr Drank:             Géén alcohol Tijd:                 19:30 tot 23:00 uur Voorverkoop:  € 5,- (incl. 1 Peejemunt) Aan de zaal:    € 6,- (incl. 1 Peejemunt) Er is begeleiding aanwezig, kinderen kunnen alleen weg met een ouder of verzorg(st)erLees verder »

Halfvasten

vrijdag 29 maart, 20:00 uur

Nog één keer gezellig napraten en de (korte) optochtfilm bekijken tijdens de échte afsluiting van het carnavalsseizoen! – Kaarten reserveren is niet nodig – Kinderen zijn welkom, alcohol uiteraard alleen 18+Lees verder »

+ Exporteer Evenementen
Top