Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Elluf Elluf

zaterdag 10 november, 20:00 uur, ‘t Tapperijke

Op zaterdag 10 november trappen we het nieuwe carnavalsseizoen af! Met om 20:45 de opening door Prins Baarug en zijn gevolg: volgordespel deelnemers – trekking winnaar mottostemming – onthulling van de nieuwe nar en grotste boer! – onthulling nieuwe embleem – warming up met Tofkapellûke. Na de opening gaan we gas geven met optredens van alle deelnemers, en tussen 0:00 en 0:30 verwachten we de prijsuitreiking waarna we vrolijk verder feesten!

Nieuwe jury: jullie zelf!

Dit jaar zal de beoordeling van de deelnemers niet meer door een jury worden gedaan, maar volledig democratisch door de deelnemers zélf! Net als bij het Eurovisie songfestival. Elke deelnemende act krijgt na afloop van de optredens een stemformulier waarmee zij punten kunnen uitdelen aan hun persoonlijke top 3. Nadat de organisatie de punten heeft opgeteld*, wordt de top 3 bekendgemaakt van het Carnavalslied 2019. We stappen dus af van het aloude onderscheid tussen de categorieën carnavalslied en meest carnavalesk. Dus maak zeker werk van jullie optreden, want iedereen kan winnen!

*Uiteraard kan niemand hierbij op zichzelf stemmen – Bij een gedeelde eerste plaats telt de stem van de organisatie als doorslaggevend

Gegevens

Datum:
zaterdag 10 november
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Website:
www.peejenland.nl

Locatie

‘t Tapperijke
St. Janstraat 15
Hoeven,

Organisator

CS de Peejenzaaiers
« Terug naar overzicht
Top