skip to Main Content

De carnavalsagenda, hét vertrekpunt voor elke carnavalsliefhebber in Peejenland. Mis je een activiteit of evenement? Geef het ons even door >

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

D’oevese Avond !uitverkocht!

maandag 28 februari, 20:00

€10

De gezelligste avond van D’oeve heeft eigenlijk geen uitleg nodig… Muziek, artiesten en natuurlijk (al dan niet spontane) optredens van D’oevese muzikale helden! De D’oevese avond is er een die je als echte Peej gewoon niet mag missen. Dit jaar met een optreden van Lamme Frans!

De D’oevese avond 2022 is volledig uitverkocht. Je kan je hieronder aanmelden voor de wachtlijst, mochten er kaartjes terugkomen dan zullen we de geïnteresseerden op volgorde van aanmelding benaderen.

  Deze activiteit wordt georganiseerd binnen het maximum aantal bezoekers voor binnenactiviteiten. Een coronatoegangsbewijs is daardoor niet vereist. Wel vragen we je dringend om een zelftest te doen en bij klachten thuis te blijven. Alle activiteiten van CS De Peejenzaaiers vinden plaats onder voorbehoud van eventuele overheidsmaatregelen en -richtlijnen, restitutie is niet mogelijk.

  Gegevens

  Datum:
  maandag 28 februari
  Tijd:
  20:00
  Kosten:
  €10

  Locatie

  Leuthuis ‘t Kompas
  Bovenstraat 18
  Hoeven, Noord-Brabant
  Telefoon:
  0165-502358

  Organisator

  CS de Peejenzaaiers