skip to Main Content

De carnavalsagenda, hét vertrekpunt voor elke carnavalsliefhebber in Peejenland. Mis je een activiteit of evenement? Geef het ons even door >

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grijze Kuivenbal

zaterdag 26 februari, 19:30 - 23:00

€5

Op de Zaterdagavond presenteren we jullie de tweede editie van het Grijze Kuiven Bal! Geen hard gedreun, maar carnavalsmuziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Het Grijze Kuivenbal is dan ook vooral bedoeld voor Peejen en Peejinnen van 50 en ouder. En heb je toevallig een mede-carnavalsliefhebber die 49 is? Dan is die natuurlijk ook van harte welkom:) Wat kun je verwachten van het Grijze Kuiven Bal?

  • de échte carnavalsmuziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90
  • er zijn voldoende zitplekken, maar ook statafels en natuurlijk een dansvloer voor de foxtrotjes
  • er is een ludieke bingo met als hoofdprijs een heuse serenade van ‘t Tofkapelluke
  • Prins, prinses en het gevolg zullen lekkere hapjes rondbrengen

De entree is 5,- en je kunt gewoon aan komen waaien. En het leuke is: de eerste bak koffie is voor rekening van Prins Tommes! Het Grijze Kuivenbal (of moeten we zeggen: de Grijze Kuiven borrel) is gewoon een gezellig avondje met ouderwetse ambiance en gezelligheid.

Deze activiteit wordt georganiseerd binnen het maximum aantal bezoekers voor binnenactiviteiten. Een coronatoegangsbewijs is daardoor niet vereist. Wel vragen we je dringend om een zelftest te doen en bij klachten thuis te blijven. Alle activiteiten van CS De Peejenzaaiers vinden plaats onder voorbehoud van eventuele overheidsmaatregelen en -richtlijnen, restitutie is niet mogelijk.

Gegevens

Datum:
zaterdag 26 februari
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€5

Locatie

Leuthuis ‘t Kompas
Bovenstraat 18
Hoeven, Noord-Brabant
Telefoon:
0165-502358

Organisator

CS de Peejenzaaiers