skip to Main Content

De carnavalsagenda, hét vertrekpunt voor elke carnavalsliefhebber in Peejenland. Mis je een activiteit of evenement? Geef het ons even door >

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Raad van Elf maanden (‘babyprotocol’)

zondag 27 februari, 12:00 - 13:00

Baby-vriendjes! Wij hebben jullie hulp nodig. Vorig jaar is er schijnbaar een hele toffe fotoshoot gehouden met allemaal baby’s uit Peejenland. Zij hadden zich allemaal verkleed als Prins, Prinses, Pliesie, Boer, Nar, Ofsjauffeur of raadslid. Super mooie foto’s hoor maar wij 2….. stonden er niet op! Daarom willen wij alle baby’s van dit jaar uitdagen, om hun papa’s en mama’s flink aan het werk te zetten en dit jaar eens extra uit te pakken en een super mooi pakje te maken voor het baby-protocol! Stuur jullie foto naar baby@peejenland.nl en kom zeker ook langs voor de groepsfoto in Het Kompas met alle andere kleintjes!

Groeten,
Baby-Pliesie Noud & Baby-boer Gijs

Deze activiteit wordt georganiseerd binnen het maximum aantal bezoekers voor binnenactiviteiten. Een coronatoegangsbewijs is daardoor niet vereist. Wel vragen we je dringend om een zelftest te doen en bij klachten thuis te blijven. Alle activiteiten van CS De Peejenzaaiers vinden plaats onder voorbehoud van eventuele overheidsmaatregelen en -richtlijnen, restitutie is niet mogelijk.

Gegevens

Datum:
zondag 27 februari
Tijd:
12:00 - 13:00

Locatie

Leuthuis ‘t Kompas
Bovenstraat 18
Hoeven, Noord-Brabant
+ Google Maps
Telefoon:
0165-502358