skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dinsdag in D’oeve: Slotakkoord!

dinsdag 1 maart, 18:00

We hebben dit jaar dan misschien geen optocht op Super Tuesday, maar dat betekent natuurlijk niet dat we geen feest kunnen vieren! Daarom vieren we dit jaar graag samen met jullie vanaf 18:00 in ‘t Kompas: het Slotakkoord! Gewoon gezellig nog één keer buurten, hossen en lallen met zijn allen. Met een optreden van Edrie Antonissen (bekend van de kraker Bèèèr aan m’n klompen) en natuurlijk de bekendmaking van het nieuwe motto om 23:11. En zeker weten de traditionele afsluiting met de Zevensprong op het Peejenplein! Dus schuifel gezellig binnen op de Dinsdagavond vanaf 18:00 en vier samen met zijn allen het slotakkoord van carnaval 2022!

Voor deze activiteit is een (gratis) entreeticket benodigd. Deze zijn gratis en zijn tijdens de andere carnavalsactiviteiten op te halen bij Het Kompas. Indien er bij aanvang van deze activiteit nog kaarten resteren, zullen deze ook aan de deur verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Deze activiteit wordt georganiseerd binnen het maximum aantal bezoekers voor binnenactiviteiten. Een coronatoegangsbewijs is daardoor niet vereist. Wel vragen we je dringend om een zelftest te doen en bij klachten thuis te blijven. Alle activiteiten van CS De Peejenzaaiers vinden plaats onder voorbehoud van eventuele overheidsmaatregelen en -richtlijnen, restitutie is niet mogelijk.

Meer informatie over toegangskaarten voor dit bal

Gegevens

Datum:
dinsdag 1 maart
Tijd:
18:00

Locatie

Leuthuis ‘t Kompas
Bovenstraat 18
Hoeven, Noord-Brabant
+ Google Maps
Telefoon:
0165-502358