Content voor Ingelogde Gebruikers
Bedankt Mannen!

Bedankt mannen!

Op een toch al emotionele avond maakten enkele leden van het gevolg hun afscheid bekend. Nar Weske had vrijdagmiddag al via Radio Peejenland bekend gemaakt meer tijd vrij te willen maken om lekker te gaan carnavallen met zijn gezin en dat gunnen we hem natuurlijk van harte. Wesley, nogmaals hartstikke bedankt voor jouw inzet gedurende de afgelopen vijf jaar!

Naast Nar Weske deed ook Raad van 11 lid Jack Koevoets een laatste stap naar voren op het podium om via de microfoon zijn afscheid aan te kondigen. Jack is maar liefst elf jaar in verschillende functies van grote waarde geweest voor de carnavalsstichting en we zullen Jack dan ook zeker gaan missen. Jack, ook voor jou namens de hele Peejenlandse bevolking een hele grote Dank je wel!

Ook raadslid Erik Terloo heeft zijn Raad van 11 outfit aan de wilgen gehangen, hij gaf de voorkeur aan een bescheiden vertrek met stille trom, in plaats van op Dinsdagavond. Erik is maar liefst 15 jaar lang lid geweest in verschillende functies en we zijn hem dan ook erg dankbaar voor zijn grote bijdrage aan het Hoevense carnaval!