Content voor Ingelogde Gebruikers
Boer Waldie Bedankt!

Boer Waldie bedankt!

Gisterenavond heeft Boer Waldie in een dampend Kompas laten weten dat hij een stapje terug doet. Waldie heeft 4 jaar letterlijk en figuurlijk de kar getrokken in het protocol, we zijn hem dan ook zeer dankbaar voor de prachtige tijd. Heb je de mooie woorden van Waldie gemist? Lees ze hieronder nog eens terug. Waldie, bedankt voor alles!

Wat een grandioos feest is het geweest! We waren ECHT niet te houwe! Ik heb er zelf meer dan ooit van genoten maar dat had ook een dubbele reden. Er wordt wel eens gezegd: stoppen moet je op je hoogtepunt doen. En dat is wil ik bij deze ook gaan doen.

Vier jaar geleden ben ik in deze geweldige trein gestapt, de schouders er met de hele stichting onder gezet om het doeves carnaval weer een stapje verder te brengen. Het is bij de Peejenzaaiers een echt warm bad, ik heb een heleboel nieuwe vrienden voor het leven erbij gekregen. Ik voel me dan ook bevoorrecht om een taak als grootste boer op me te hebben mogen nemen. Dit gun ik een ander ook van harte. Ik ben er van overtuigd dat het nog nooit zo makkelijk geweest zal zijn om een opvolger te vinden want de hele carnavalsstichting staat als een huis. Het protocol straalt, de raad van elf op oorlogsterkte en al die andere vrijwilligers in het bestuur en commissies zijn toppers.

Ik ga geen persoonlijke namen noemen om te bedanken. Wel moet de hele stichting en het protocol weten dat jullie een fantastische club zijn! En natuurlijk ook de roze brigade van het Tofkapelluke, kanjers zijn jullie! Maar één naam wil ik natuurlijk wel graag noemen: de moeder van kleinste boer Gijs en mijn absolute kanjer!

Ga ik dan helemaal weg? Nee, natuurlijk ga ik nog genoeg doen achter de schermen want daar wordt het echte werk gedaan. En zoals ik al zei: in dit prachtige protocol mag vanaf 11-11 iemand anders gaan schitteren! Bedankt allemaal!