Content voor Ingelogde Gebruikers
Achter De Schermen

Achter de schermen

Het klinkt als een nieuw motto of als een carnavalskraker van Huub Hangop, maar het beschrijft vooral hoe we bij CS De Peejenzaaiers op dit moment bezig zijn met de organisatie van carnaval. Want hoewel je niet elke dag van ons hoort, zijn wij druk in de weer om meerdere scenario’s voor te bereiden… achter de schermen. En omdat dat dus voor het grote publiek niet altijd zichtbaar is, willen we jullie als fanatiek carnavalsvierders gewoon graag even laten weten dat wij alles behalve stilzitten.

Zal er sprake zijn van verplichte zitplaatsen, een vroegere sluitingstijd, of een maximum aantal bezoekers? Kunnen we straks niks, of mogen we juist alles? Het zijn vragen die ook voor ons op dit moment nog niet beantwoord zijn. Daarom blijven we continu in overleg met gemeente, horeca, bouwclubs, scholen, blaaskapellen, bevriende dorpen en andere betrokkenen. Dat vraagt om flexibiliteit en paraatheid, maar dat doen we met heel veel liefde en plezier.

De afgelopen weken is Peejenland al prachtig aangekleed met Slinger je mee 2.0. En heb je al eens door de Sint Janstraat gelopen en gezien hoe de etalages van veel winkels versierd zijn en de vlaggen weer trots wapperen in de wind? Of wat dacht je van de Leutige Sukkerpeej, die natuurlijk weer snel op de deurmat ploft. Of er nou wel of geen schuimkraag op zit, wat ons betreft is het glas halfvol.

We hopen snel meer bekend te kunnen maken over hoe we carnaval dit jaar gaan vieren. En hoe dat ook mag zijn, wij gaan er hoe dan ook samen met jullie vol enthousiasme en creativiteit een onvergetelijke carnaval van maken. We houden je op de hoogte, dus graag tot ziens… veur of aachter de scherreme!