Content voor Ingelogde Gebruikers

Doevese Avond

De voorbereidingen voor Carnaval 2015 zijn in volle gang. En vandaag kunnen we jullie de artiest voor de Doevese Avond bekend maken.

Het Feestteam!

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Met een ‘polonaise’-versie van ” ik neem je mee” van zanger Gers Pardoel scoorden ze in 2012 een nummer 1-hit in de Radio NL top 30 die 5 weken op nummer 1 bleef staan.

Een greep uit hun hits: “Verdomd alleen”, “the A- team”, “Ik neem je mee” en samen met Dennie Christian de feestversie van DE MARSIPULAMI. Het jaar 2014 werd begonnen met het uitbrengen van een nieuwe feesplaat: “Zolang we nog in leven zijn”.

Voorverkoop start op 1 februari 2015.
Let op VOL= VOL (meer informatie volgt z.s.m.)