Content voor Ingelogde Gebruikers
DVD’s Peejenland 2017: Gratis Thuisbezorging

DVD’s Peejenland 2017: gratis thuisbezorging

Natuurlijk, de optocht van 2017 werd live uitgezonden op tv. Maar de lancering van Radio Peejenland, de onthulling van Prinses Lotte, de optredens van D’oevese Leut, het verhaal achter de bouwtekeningen en natuurlijk de prijsuitreiking op Super Tuesday… die vind je alleen terug op de DVD Peejenland 2017! De film is dit jaar gemaakt door Jasper Loos, enthousiaste filmstudent van AKV St. Joost in Breda. Bestel hier jouw exemplaar, we komen ‘m gratis thuisbezorgen in Hoeven!

DVD Peejenland 2017 bestellen

Filmfanaat Jasper Loos
Filmfanaat Jasper Loos

Even voorstellen… filmfanaat Jasper Loos

Naam: Jasper Loos
Leeftijd: 18 jaar (geboren 5 juni 1998)
Woonplaats: Veldhoven
Werk en/of opleiding: AKV|St.Joost, Breda – Film
In Peejenland terecht gekomen: ‘Via mijn opleiding heb ik de vraag gekregen de film voor dit jaar te maken’
Andere projecten en hobby’s: ‘De projecten van mijn opleiding verschillen van tijd tot tijd. Zo heb ik dit schooljaar al een korte documentaire (‘De IJzeren Klap’) en fictiefilm (‘Injustice’) gemaakt. Al mijn schoolprojecten zijn te vinden op mijn youtube-kanaal. Ook heb ik een Vimeo-kanaal waar ook enkele films op te vinden zijn.’
Wat vond je het leukste om te filmen: ‘Ik vond het bezoek bij de bouwclubs het leukste, omdat ik hier lekker vrij kon filmen. Bij de andere evenementen stond ik heel lang op dezelfde plek te filmen, maar bij de bouwclubs was ik constant onderweg en had ik alle vrijheid om te filmen hoe ik wilde. Dit documentaire filmen gaf mij een heel fijn gevoel.’