skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elluf Elluf live

zaterdag 14 november, 19:30

Gratis

Aanstaande Zaterdag 14 november gaan we de grote aftrap van carnaval 2021 in Peejenland live uitzenden via Youtube en Twitch! We leggen je graag even uit hoe je mee kunt kijken… en praten:)

Zo kun je meekijken

In plaats van een vol café gaan we live een programma vol leut en carnaval maken. Met alle Peejenzaaiers, carnavalsmuziek, mooie terugblikken, een prijsvraag en gezellige interviews met verschillende mensen uit D’oeve. Als klap op de vuurpijl wordt ook het nieuwe raadslid onthuld! We hopen dat jullie gezellig meekijken via Youtube of via Twitch. Om mee te kijken via een van deze twee kanalen heb je geen account nodig. Klik aanstaande Zaterdag om 19:45 gewoon op een van de twee onderstaande knoppen en kijk gezellig mee:)

Kijk mee via Youtube Kijk mee via Twitch

Kijk je mee via Youtube en heb je wel een Youtube account? Leuk! Dan kun je namelijk gezellig berichtjes en verzoekjes typen tijdens het feestgedruis!

..En zo kun je meepraten

Prins Tommes gaat met zijn gevolg de uitzending maken, maar we kennen Tommes inmiddels: dat doet ie niet graag alleen. Hij gaat gezellig met D’oevese mensen bellen in de uitzending via Skype Call. Wil jij ook live even een praatje maken, Prins Tommes succes wensen, of even beeldbellen met de Prinses zonder dat je vriendin jaloers wordt? Download Skype op je mobiel, stuur een berichtje naar ons via deze link en we (beeld)bellen jou dan op!

Download de Skype app

Tot zaterdag 14 november 19:45 uur!

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 november
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Site:
www.peejenland.nl

Locatie

Online

Organisator

CS de Peejenzaaiers