skip to Main Content

Elk jaar zijn tientallen vrijwilligers in touw om ervoor te zorgen dat jong en oud kunnen genieten van het Peejenlandse carnaval. De prins met zijn gevolg, de raad van 11 en niet te vergeten de vele vrijwilligers in de verschillende werkgroepen. Om al deze carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren is CS de Peejenzaaiers voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Alle werkzaamheden zijn verdeeld over werkgroepen zoals bijvoorbeeld de commissies Decor en materialen, Optocht, Carnavalskrant en Kindermiddagen. Je hoeft dus niet persé deel uit te maken van de Raad van 11 om een helpende hand te kunnen bieden. Sterker nog, overweeg je je aan te melden voor de Raad van 11 dan is het aan te raden om eerst een tijdje mee te helpen bij een van de werkgroepen. Je krijgt dan een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken.

Helpen aan het Hoevense carnaval betekent helpen aan een van de mooiste evenementen die ons dorp rijk is. Het kan soms hard werken zijn, maar daar tegenover staan voldoening, waardering en uiteraard een gezellige groep mensen die gezamenlijk hun schouders zetten onder het carnaval in Peejenland. Ben je nieuwsgierig? Spreek ons even aan of neem contact met ons op via info@peejenland.nl. Heel graag tot ziens!