Content voor Ingelogde Gebruikers

Elk jaar zijn tientallen vrijwilligers in touw om ervoor te zorgen dat jong en oud kunnen genieten van het Peejenlandse carnaval. Om al deze carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren is CS de Peejenzaaiers altijd op zoek naar nieuwe creatieve ideeën! Heb jij een idee waarmee we carnaval in Peejenland nóg leuker kunnen maken? Deel het met ons via idee@peejenland.nl!

Zelf meehelpen? Dat kan natuurlijk ook!

Al onze werkzaamheden zijn verdeeld over commissies zoals bijvoorbeeld Decor en materialen, Optocht, Carnavalskrant en Kindermiddagen. Deze commissies bestaan meestal uit leden van de Raad van 11, samen met vrijwilligers van buiten de carnavalsstichting. Wil je een handje helpen met het Hoevense carnaval, dan hoef je dus niet persé deel uit te maken van de Raad van 11! Want zo’n steek op je kop is hartstikke leuk… maar daar zit gewoon niet iedereen op te wachten:) En we zijn ook blij met je hulp zónder steek!

Helpen aan het Hoevense carnaval betekent helpen aan een van de mooiste evenementen die ons dorp rijk is. Het kan soms hard werken zijn, maar daar tegenover staan voldoening, waardering en uiteraard een gezellige groep mensen die gezamenlijk hun schouders zetten onder het carnaval in Peejenland. Ben je nieuwsgierig? Spreek ons even aan of neem contact met ons op via info@peejenland.nl. Heel graag tot ziens!