Content voor Ingelogde Gebruikers

Stem mee op het motto van 2024!

Vul hieronder het stemformulier in en stem mee op het nieuwe motto van 2024! Na het stemmen ontvang je binnen 1 uur een mail waarmee je je stem dient te bevestigen. Bedenk je je? Geen probleem, breng gewoon met hetzelfde e-mailadres nog een stem uit; dan telt je laatste stem gewoon:)

De stembus is gesloten, hartelijk dank voor jullie stemmen!

Hoe en wanneer kan ik stemmen?

Stemmen kan door op deze pagina je keuze voor het nieuwe motto aan te klikken en je e-mailadres in te vullen. Je krijgt vervolgens een mail om je stem te bevestigen. Stemmen kan vanaf het D’oevese Leut bal (3 weken voor carnaval), tot aan het Bouwersbal op de Donderdagavond. Het nieuwe motto wordt zoals jullie gewend zijn bekend gemaakt op Super Tuesday, om 23:11.

Spelregels

We hopen natuurlijk dat je al je vrienden, familie, medebouwers en oud-tantes optrommelt om te stemmen op hun favoriete motto! Daar zijn we alleen maar blij mee. Maar wanneer we merken dat de einduitslag beïnvloed wordt doordat er meerdere stemmen door dezelfde persoon en/of vanaf hetzelfde apparaat zijn ingediend, zullen we dubbele stemmen buiten de telling houden. We controleren alle stemmen aan de hand van zaken als opt-in IP-adres, conformation IP-adres en nog andere variabelen die we hier niet prijsgeven:) Maar, we vertrouwen er natuurlijk op dat iedereen zich sportief is net als alle anderen.

Ik heb me bedacht, kan ik mijn stem nog wijzigen?

Ja, dat kan! Tot de sluiting van de stembussen kun je je stem zo vaak wijzigen als je wil. Als je je stem wilt wijzigen, stem je gewoon nog een keer met hetzelfde e-mailadres. Je meest recente stem is de stem die meetelt. Handig dus voor twijfelkonten:)

Op welke motto’s kan ik stemmen?

De Raad van Elf selecteert 11 motto’s, die na de bekendmaking op deze pagina worden geplaatst. Daarna kan het stemmen beginnen. Zoals elk jaar wordt met grote creatieve zorg een aantal motto’s door de raadsleden verzameld. Het enige verschil is dat niet de leden van CS De Peejenzaaiers stemmen over het nieuwe motto, maar jullie.

Wie mag er stemmen?

De verkiezing is uiteraard in beginsel bedoeld voor Hoevense carnavalsliefhebbers. Het carnaval in Peejenland is voor iedereen toegankelijk, daarom is in principe ook niemand uitgesloten voor deelname aan deze verkiezing. Per e-mailadres mag er één keer gestemd worden en om fraude te voorkomen wordt elk e-mailadres gecontroleerd op echtheid (let op, soms kan de bevestigingsmail in de spambox terechtkomen). Het is uiteraard niet toegestaan om namens iemand anders een stem uit te brengen.

De binnengekomen stemmen worden zowel handmatig als door een computer gecontroleerd. Je persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt, niet gepubliceerd en na afloop van de verkiezing verwijderd. Mochten we onverhoopt de indruk hebben dat de verkiezing op een onbedoelde manier wordt beïnvloed, behouden we ons het recht voor om de verkiezing tussentijds te wijzigen, stil te zetten of te annuleren. Maar eerlijk gezegd gaan we er eigenlijk gewoon van uit dat we met zijn allen in Peejenland gewoon een leuk, nieuw motto kiezen. Het woord is aan jullie!