skip to Main Content

De stembus is gesloten!

Wanneer kan ik stemmen?

Binnenkort worden 11 motto’s bekend gemaakt waarop je via deze pagina kunt stemmen. Stemmen kan tot Maandag 24 februari 11:11. Het nieuwe motto wordt zoals jullie gewend zijn bekend gemaakt op Super Tuesday, om 23:11 in Dorpshuis ‘t Kompas.

Op welke motto’s kan ik stemmen?

De Raad van Elf selecteert 11 motto’s, die na de bekendmaking op deze pagina worden geplaatst. Daarna kan het stemmen beginnen. Zoals elk jaar wordt met grote creatieve zorg een aantal motto’s door de raadsleden verzameld. Het enige verschil is dat niet de leden van CS De Peejenzaaiers stemmen over het nieuwe motto, maar jullie.

Wie mag er stemmen?

De verkiezing is uiteraard in beginsel bedoeld voor Hoevense carnavalsliefhebbers. Het carnaval in Peejenland is voor iedereen toegankelijk, daarom is in principe ook niemand uitgesloten voor deelname aan deze verkiezing. Per e-mailadres mag er één keer gestemd worden en om fraude te voorkomen wordt elk e-mailadres gecontroleerd op echtheid (let op, soms kan de bevestigingsmail in de spambox terechtkomen). Het is uiteraard niet toegestaan om namens iemand anders een stem uit te brengen.

Ik heb me bedacht, kan ik mijn stem nog wijzigen?

Ja, dat kan! Tot de sluiting van de stembussen kun je je stem zo vaak wijzigen als je wil. Als je je stem wilt wijzigen, stem je gewoon nog een keer met hetzelfde e-mailadres. Je meest recente stem is de stem die meetelt. Handig dus voor twijfelkonten:)

De binnengekomen stemmen worden zowel handmatig als door een computer gecontroleerd. Je persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt, niet gepubliceerd en na afloop van de verkiezing verwijderd. Mochten we onverhoopt de indruk hebben dat de verkiezing op een onbedoelde manier wordt beïnvloed, behouden we ons het recht voor om de verkiezing tussentijds te wijzigen, stil te zetten of te annuleren. Maar eerlijk gezegd gaan we er eigenlijk gewoon van uit dat we met zijn allen in Peejenland gewoon een leuk, nieuw motto kiezen. Het woord is aan jullie!