Content voor Ingelogde Gebruikers
Komend Weekend: Onthulling Prinses Op Het 80’s & 90’s Carnaval!

Komend weekend: onthulling prinses op het 80’s & 90’s carnaval!

Komend weekend hebben we twee unieke bals in Peejenland: Op Zaterdagavond gaan we terug in de tijd met het 80’s & 90’s carnaval, met alle beste en foutste hits uit de jaren ’80 en ’90. Dus trek je witte stofjas aan, je foute skipak of dat bloemetjesgordijn en kom meefeesten! Ghettoblaster op je schouder, sigaretten op tafel en gaan! En wat ook geweldig wordt: we gaan een prinses kronen! Hartstikke leuk al die jonge poppekes die prinses mogen zijn een jaar lang, maar wij gaan een 80’s of 90’s prinses kronen met jurk! Dus heb jij vriendinnen die vroeger achter het net gevist hebben, die het verdienen om toch nog voor één avondje prinses te zijn? Trek ze mee!
DJ Marco Bras rijgt ondertussen de retro-hits aaneen. Van Kontebonke tot Deurbouwe, en van Paard in de gang tot Pizza! Alle beste en foutste hits uit de 80’s & 90’s komen voorbij op het 80’s & 90’s carnaval

Op Zondag dweilen we de vloer even en gaan we vrolijk verder met het Verbroederingsbal! Alle Halderbergse prinsen komen met hun gevolg naar Peejenland om samen carnaval te vieren. Het Verbroederingsbal vindt voor het eerst sinds 2015 plaats in Peejenland, een unieke kans dus om met z’n allen te laten zien hoe carnaval leeft in Peejenland. Dus kom lekker op het gemakske meefeesten op de Zondagmiddag op het Verbroederingsbal!