Content voor Ingelogde Gebruikers
Optcht Zkt Dlnmrs!

Optcht zkt dlnmrs!

Het is geen geheim dat we in Peejenland hartstikke trots zijn op onze schitterende optocht. Van heinde en verre komen mensen naar Hoeven om zich te vergapen aan de schitterende creaties. De grote wagens, de bewegingen, materialen, loopgroepen, het is allemaal van een ongekend niveau. Maar hoe prachtig de grote wagens ook zijn… een optocht kan niet zonder loopgroepen en individuelen.

Al die bouwers van die imposante wagens zijn immers ooit begonnen als klein Peejke aan de hand van vaders of moeders:) Zwaaiend naar opa’s, oma’s, ooms en tantes die trots als een pauw langs de kant staan te zwaaien. Het ene jaar verkleumd van de kou en de regen, het andere jaar verwarmd door een heerlijk voorjaarszonnetje. En of je nou eerste wordt of laatste, meelopen in de optocht is iets wat je nooit van je leven meer vergeet.

We zijn hard op zoek naar mensen die de Peejenlandse optocht nog een stukje mooier willen maken. Mensen bij wie het misschien al een beetje kriebelt, die misschien elke carnaval al wel een hoop creatieve ideeën hebben. Of papa’s en mama’s van wie de kinderen een leuke act of creatie maken voor de kinderoptocht. Ben jij een van die mensen? Schrijf je dan snel in!

Alles over de optocht in Peejenland