Content voor Ingelogde Gebruikers
Proficiat En Bedankt!

Proficiat en bedankt!

Dinsdag is carnaval in Peejenland afgesloten met opnieuw een schitterende optocht. De Peejenzaaiers willen graag iedereen bedanken die de afgelopen dagen, weken en maanden heeft geholpen bij het organiseren van het fantastische carnavalsfeest. In het bijzonder willen we Raad van 11-lid Hans Koning bedanken voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme voor de carnavalskrant.

Wij feliciteren de optochtdeelnemers Sem (kinderen individueel), Kevin Hollestelle + Timo Aanraad (kleine groepen kinderen), De Mauwers (grote groepen kinderen), VC Soep (kleine groepen volwassenen), Cor van Sintruijen (volwassenen individueel), de Fjistvarkens (grote groepen volwassenen), de Minifluiters (B-wagens) en BC Ambiance (A-wagens) met het behalen van hun eerste prijzen, en uiteraard een heel dik compliment naar alle andere deelnemers die er gezamenlijk voor hebben gezorgd dat het publiek weer rijendik langs de kant stond.

Via deze weg willen we ook alle leden van de Club van 11 bedanken voor hun bijdrage. Dankzij jullie heeft Peejenland splinternieuwe plaatsnaamborden, een fonkelnieuwe website, en hebben we voor het eerst een meer-dan-geslaagd Sjansbal voor de jeugd van 14-17 jaar kunnen organiseren. Wordt zeker weten vervolgd. Peejenland bedankt, wij kijken alweer uit naar volgend jaar. Dan gaat ut laangs alle kaante straole!