Content voor Ingelogde Gebruikers
Verlenging Lidmaatschap Club Van 11

Verlenging lidmaatschap Club van 11

Tegelijk met de verspreiding van de Leutige Sukkerpeej is twee weken geleden ook het nieuwe clubjaar van de Club van 11 geopend, net als vorig jaar. Een flink gedeelte van de bestaande leden heeft zich sindsdien opnieuw ingeschreven, en dat is natuurlijk super! Heb je je bestaande lidmaatschap nog niet verlengd en onderstaand bericht is onverhoopt niet bij je aangekomen? Let dan goed op.

Hoe blijf ik lid?

Om het je makkelijk te maken gaan we ervan uit dat je gewoon lid wilt blijven. Het enige dat je hoeft te doen is 11,- overmaken met behulp van betaalgegevens onderaan dit bericht. Dan zorgen wij dat je naam ook het komende jaar weer overal te zien is en we bezorgen je button thuis als bewijs van je lidmaatschap. Contant betalen bij een van de raadsleden kan natuurlijk ook.

Hoe zeg ik op?

Wil je je lidmaatschap niet verlengen dan is dat geen probleem. Het enige dat je hoeft te doen is je uitschrijving te mailen naar clubvan11@peejenland.nl. Wij zorgen er dan voor dat je niet lastig gevallen wordt door onze deurwaarder en zijn knokploeg;) Hebben we uiterlijk 7 februari geen afmelding van je ontvangen, dan gaan we er dus van uit dat je lid wilt blijven.

Wat doen jullie dit jaar met de opbrengsten?

Ook voor dit jaar hebben we doelen opgesteld waarvoor we jullie steun goed kunnen gebruiken. Één daarvan is zelfs al grotendeels gereliseerd:

  • Een splinternieuwe website om steeds meer mensen binnen en buiten Hoeven te kunnen informeren en enthousiasmeren over carnaval in Hoeven
  • Nieuwe plaatsnaamborden van Peejenland die inmiddels hard aan vervanging toe zijn
  • Organisatie van het allereerste Sjansbal voor jongeren in de leeftijd van 15 t/m 17, zodat ook deze groep in Hoeven kan blijven carnavallen ondanks de perikelen rond minimumleeftijden
Betaalgegevens

Bedrag: € 11,-
Rekeningnummer: NL24RABO0122521196 ten name van CS De Peejenzaaiers

We kunnen je steun dus opnieuw goed gebruiken! Hierboven vind je de betaalgegevens. Als je jezelf al wel opnieuw hebt aangemeld, namens iedereen in Peejenland hartstikke bedankt. Tot ziens tijdens het Peejenlandse carnaval!

Namens De Peejenzaaiers,

footer