skip to Main Content

Nieuw: Vrienden van Peejenland!

De Vrienden van Peejenland zijn een groep carnavalsliefhebbers van binnen en buiten de carnavalsstichting, die een mooi initiatief willen voortzetten waar de carnavalsstichting een paar handjes voor tekort kwam: de Club van 11. De missie van de Vrienden van Peejenland is dan ook onveranderd: jaarlijks een mooi bedrag inzamelen waarmee CS De Peejenzaaiers haar activiteiten kan blijven organiseren voor jong en oud.
De Vrienden van Peejenland vullen het goeie van de Club van 11 aan met een aantal verbeteringen:

  • De Vrienden ondersteunen CS De Peejenzaaiers bij de werving en registratie van de donaties
  • De Vrienden willen meedoen makkelijk maken door bijvoorbeeld betaling via Tikkie, of later via jaarlijkse automatische incasso.
  • De Vrienden zorgen ervoor dat alle bijdragen die worden opgehaald, ten goede komen aan de organisatie van het Hoevense carnaval.

Dus geen buttons, spandoeken met namen of andere zaken die tijd en geld kosten en eigenlijk weinig toevoegen… gewoon écht een actie voor een mooi doel! Uiteraard ontvang je wel als eerste de Peejenland nieuwsbrief, waarmee je op de hoogte kunt blijven van alles wat met carnaval in Peejenland te maken heeft.
Door Vriend van Peejenland te worden, ondersteun je de carnavalsstichting bij het organiseren van activiteiten voor jong en oud. Je kunt al vriend worden vanaf € 11,-! Ook vriend worden? Maak hieronder een keuze en help ons mee!

Bedankt meej jil ons hart!

Vrienden van Peejenland

Sjors Melisse – Tim van den Berg – Mario Burgers – Tom van den Hout – Ewald Koning – Marco Braspenning

Meer weten over de Vrienden, of ook helpen?
vrienden@peejenland.nl