Content voor Ingelogde Gebruikers

Vrienden van Peejenland!

De Vrienden van Peejenland zijn een groep carnavalsliefhebbers van binnen en buiten de carnavalsstichting,  met een missie: jaarlijks een mooi bedrag inzamelen waarmee CS De Peejenzaaiers haar activiteiten kan blijven organiseren voor jong en oud.

  • De Vrienden ondersteunen CS De Peejenzaaiers elk jaar met de werving en registratie
  • De Vrienden maken meedoen makkelijk en vertrouwd, door online betaling via iDeal
  • De Vrienden zorgen ervoor dat je gehele bijdrage ten goede komt aan de organisatie van het Hoevense carnaval.

Want vriend van Peejenland word je niet omdat je er een voordeeltje voor terug wilt. Vriend word je puur omdat je het Hoevense carnaval een warm hart toedraagt. En omdat wij vinden dat dat gewaardeerd mag worden, zetten we als dank jouw naam direct na je aanmelding op de website, als Vriend, Goeie vriend of als Beste vriend.

Dus geen buttons, spandoeken met namen of andere activiteiten waarmee de opbrengsten direct weer in rook opgaan. Ook geen speciale kortingen, voordeeltjes of privileges… als Vriend van Peejenland komt jouw gehele bijdrage écht ten goede aan de organisatie van het Hoevense carnaval!

Uiteraard ontvang je de Peejenland nieuwsbrief, waarmee je als eerste op de hoogte bent van alles wat met carnaval in Peejenland te maken heeft. Je kunt al vriend worden vanaf € 11,-! Ook vriend worden? Maak hieronder een keuze en help ons mee!

Dank je wel!

Vrienden van Peejenland