Content voor Ingelogde Gebruikers
Zaterdag: Club Van 11 + Embleem Actie!

Zaterdag: Club van 11 + embleem actie!

Het is bijna zo ver… Aanstaande zaterdag 14 november wordt vanaf 20:00 het carnavalsseizoen afgetrapt in ‘t Tapperijke. Tijdens het liedjesfestival start ook het derde jaar van de Club van 11. Dit jaar starten we gelijk met een mooie actie: Iedereen die deze avond lid wordt of zijn lidmaatschap verlengt, ontvangt het nieuwe carnavalsembleem t.w.v. € 3,50 cadeau! Een mooie kans dus om een stukje Doeves trots te bemachtigen en tegelijk het carnaval te steunen. Het nieuwe embleem zal aan het begin van de avond worden onthuld.
Zoals je weet hebben we vorig jaar weer mooie dingen kunnen doen met de opbrengsten van de Club van 11. Een splinternieuwe website waar je nu al het complete programma voor het komende jaar vindt, en niet te vergeten het allereerste Sjansbal waarmee ook de jeugd van 14 tot 17 jaar nu zijn Hoevense feestje heeft. Want wie de jeugd heeft…
Ook dit jaar gaat de opbrengst van de Club van 11 naar de toekomst van het Hoevense carnaval: namelijk naar het jeugdfonds van de carnavalsstichting. Uit dit fonds krijgt elke startende kinderbouwclub die voor het eerst een B-wagen bouwt een financiële startpremie. Op die manier willen we de jeugd een duwtje in de rug geven, zodat we over tien of twintig jaar nog steeds kunnen spreken van Super Tuesday. Dus feest zaterdag mee, verleng je lidmaatschap en je krijgt gelijk als een van de eersten het splinternieuwe embleem. Tot zaterdag!

Meer info over het liedjesfestival vind je in de agenda